باقلوای خانم سیتی

تزیینات موتور هوندا گزارش کارآزمایشگاه فیزیولوژی اندازه گیری … هوتن مرد هزار چهره سکس در حمان زنانه مخفی مشهد شکار – انواع ت٠نگ هاي … مجله ایرانی | باقلوای سه گوش-خانم صرافا – باقلواي … ليست ٠روشگاههاي زنجيره اي … شيرينی باقلوا پيچ قزوين-خانم گل آور.asf | Daikhlo – … azblog.rozblog.com استخدام باقلوای استانبولی لذت سنتز در تبریز | …

طرز تهیه باقلوا با خمیر فیلو مرحله به مرحله

 

باقلوا

باقلوا

مواد لازم برای تهیه باقلوا

  • خمیر فیلو آماده یک بسته

مواد میانی

  • مغز پسته 200 گرم
  • مغز گردو 200 گرم
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1/4 پیمانه
  • پودر هل نصف قاشق چایخوری
  • کره 50 گرم برای چرب کردن

برای شهد

  • شکر 3/4 پیمانه
  • آب 3/4 پیمانه
  • عسل 3/4 پیمانه
مواد لازم برای تهیه باقلوا

مواد لازم برای تهیه باقلوا

توضیحی در مورد خمیر هزارلا و فیلو

این مساله جز مواردی بود که خودمم هم توش شک و شبهه داشتم. مساله اینه خمیر هزارلا با خمیر فیلو یا همون یوفکا تفاوت های بسیاری داره. در واقع خمیر هزارلا مراحل تهیه اش خیلی تخصصیه و از تا کردن لایه های خمیر و کره تهیه میشه که خودم علاقه شدیدی به یادگیریش دارم. برای شیرینی هایی مثل زبان و ناپلئونی استفاده میشه. در واقع خمیر یکدستی هست که بعد از پخت لایه لایه میشه که نوع آماده و بازاریش هم موجوده.

ولی خمیر فیلو یا همون یوفکا که گفتم به طور کلی خمیر بسیار نازکی هست و از ابتدا و قبل از پخت به صورت لایه های خیلی نازک و جداگانه است. این خمیر بعد از پخت هم شکل لایه لایه خودش رو حفظ میکنه. خمیر فیلو هم به راحتی توی سوپرمارکت ها پیدا میشه و میتونید آماده اون رو خریداری کنید. خمیر فیلو برای تهیه باقلوا به این شکل به کار میره و همچنین برای تهیه انواع سمبوسه هم میتونه استفاده بشه و کلی استفاده های دیگه که انشاالله کم کم مطالبش رو قرار میدیم.

مراحل تهیه باقلوا با خمیر فیلو

فر رو روی دما 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شه.

پسته و گردو رو با غذا ساز یا با گوشت کوب خرد کنید. مقداری از پسته رو برای روی باقلوا و تزیین کنار بذارید و بقیه رو با گردو و دارچین و هل و شکر مخلوط کنید و در ظرف جداگانه ای نگه دارید.

باقلوای خانم سیتی

پسته و گردو خرد شده

کره رو با دمای خیلی ملایم کمی ذوب کنید که برای چرب کردن راحت تر باشه. کف ظرف مناسبی رو با کره و قلمو (فقط در حد چرب کردن) چرب کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *