خوراکهای مدرن

انواع خوراکهای مدرن – ashpazaneh.com انواع خوراک : انواع خوراکهای مدرن – واضح دستور فلافل : انواع خوراکهای مدرن – واضح دکوراسیون آشپزخانه-20 مدل از جدیدترین مدلهای … انواع غذاهای ایرانی,غذاهای ایرانی سنتی,خورش ها ی ایرانی … آشپزی مدرن – ashpazaneh.com Lyly’s Lovely Kitchen واضحآشپزی با ساندویچ ساز : انواع خوراکهای مدرن کار … خوراک های ساده و جدید – article.tebyan.net خوراکهای مدرن – Lyly’s Lovely Kitchen

دستور پخت خوراک های کاملا مدرن و امروزی

با تهیه این خوراک های جدید از مهمانانتان مدرن پذیرایی کنید

خوشه انگور گوشتی

خوراکهای مدرن

میرطبق دستور داده شده

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)به مقدار لازم

پیاز (نگینی خردشده)1 عدد

گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله)300 گرم

رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری

قارچ (نگینی خردشده)100 گرم

فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده)1 عدد

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)به مقدار لازم

زردچوبه (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ1 عدد

زعفران 1 قاشق سوپخوری

سس کچاپمقداری برای تزیین

(مواد لازم (برای تهیه خمیر))

مایه خمیرترش1 قاشق سوپخوری

شکر1 قاشق چایخوری

نمک1 قاشق چایخوری

شیر (ولرم)80 میلی‌لیتر

آرد نول (الک‌شده)350 گرم

روغن زیتون60 میلی‌لیتر

طرز تهیه

1. ابتدا خمیر را آماده کنید؛

2. در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کاملاً کشیده شود؛

3. در تابه‌ای جداگانه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، رب گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا خوش‌رنگ شود سپس آن را به تابه حاوی گوشت اضافه کنید؛

4. قارچ و فلفل دلمه‌ای را به‌همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و به‌مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید. پس از این مدت، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید؛

4. خمیر آماده‌شده را با وردنه روی سطح آرد پاشی‌شده باز کنید سپس از خمیر به شکل حبه انگور، قالب گرد بزنید. روی هر کدام از دایره‌ها یک قاشق مرباخوری از مخلوط گوشت بریزید سپس دایره‌ها را به شکل حبه انگور فُرم دهید. حبه‌ها را در سینی فر کنار یکدیگر بچینید و از خمیر، برگ و ساقه خوشه انگور را فرم دهید؛

5. تخم‌مرغ و زعفران را در ظرفی کوچک بریزید و هم بزنید سپس با استفاده از قلم‌موی مخصوص آشپزی، مخلوط تخم‌مرغ را روی حبه‌های انگور بمالید. سینی فر را به‌مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و خوشه‌های انگور گوشتی را با سس کچاپ سرو کنید.

روش تهیه خمیر:

1. در ظرفی، مایه خمیرترش، شکر، نمک و 60 میلی‌لیتر آب ولرم بریزید و مخلوط کنید سپس به‌مدت 5 دقیقه بگذارید بماند تا مایه خمیرترش عمل بیاید؛

2. شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس مقداری آرد را به‌تدریج به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا غلظت مخلوط مانند ماست شود. در این مرحله، روغن زیتون را به آن اضافه و مخلوط کنید و مجدداً آرد را به‌تدریج به آن اضافه کنید و کاملاً ورز دهید طوری‌که خمیر به دست نچسبد؛

3. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و بگذارید به‌مدت 15 تا 20 دقیقه بماند تا حجم خمیر دو برابر شود.

رول سالمون پنیری

خوراکهای مدرن

پنیر خامه‌ای200 گرم

شبت (پاک و خردشده)20 گرم

گشنیز (پاک و خردشده)20 گرم

رنده پوست لیموترش1 قاشق سوپخوری

آب‌لیموترش تازه1 قاشق سوپخوری

سیر (کوبیده‌شده)2 حبه

زنجبیل (رنده‌شده)1 قاشق چایخوری

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده)به مقدار لازم

ماهی سالمون (فیله‌شده)4 تکه 200 گرمی

برگ پیازچه به تعداد لازم

روغن زیتونبه مقدار لازم

پیاز قرمز (حلقه‌ای خردشده)مقداری برای سرو

کلاهک قارچمقداری برای سرو

گوجه‌فرنگی مینیاتوریمقداری برای سرو

سس گشنیز و لیموطبق دستور داده‌شده

طرز تهیه

1. پنیر خامه ای، شبت، گشنیز، رنده پوست لیموترش، آبلیموترش تازه، سیر و زنجبیل را در ظرفی ریخته و هم بزنید سپس مقداری فلفل سیاه به آن اضافه و مزهدار کنید.

2. روی فیله های ماهی سالمون دست بکشید و چنانچه استخوانی از ماهی را لمس کردید، به کمک انبر آنها را خارج سپس مخلوط پنیر را روی فیله ها بمالید. فیله را رول کرده و برگ پیازچه را دور فیله گره بزنید.

3. فیله های ماهی را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده و با قلم موی مخصوص آشپزی، روی آنها روغن زیتون بمالید سپس در سینی فر چربشده بچینید.

4. سینی را 30 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا فیله های سالمون بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و رول سالمون پنیری را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه پیاز، قارچ، گوجه فرنگی مینیاتوری و سس گشنیز و لیموترش سرو کنید.

روش تهیه سس گشنیز و لیمو: 20 گرم گشنیز (پاک و خردشده)، 45 میلی لیتر روغن زیتون و 30 میلی لیتر آبلیموترش تازه را در ظرفی بریزید و هم بزنید سپس با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

.سالمون از ماهیهای چرب است که بهدلیل امگا 3 بالا، سطح کلسترول بد را کاهش میدهد و عملکرد مغز را تقویت میکند.

گراتن پای

خوراکهای مدرن

آرد نول (الک‌شده) 300 گرم

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده)به مقدار لازم

کره سرد (رنده‌شده)200 گرم

سینه مرغ (مکعبی خردشده)200 گرم

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن)به مقدار لازم

تره‌فرنگی (نگینی خردشده)1 عدد

سیر (کوبیده‌شده)به مقدار لازم

فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی خردشده)یک دوم عدد

کنسرو ذرت (بدون‌آب)100 گرم

کلم بروکلی (گل‌گل‌ و بلانچ‌شده) 200 گرم

سس بشاملطبق دستور داده‌شده

پنیر گودا (رنده‌شده)200 گرم

طرز تهیه

1. آرد، مقداری نمک و 150 گرم کره را در ظرفی ریخته و زیر و رو کنید تا کره کاملاً به آرد آغشته شود. 5 قاشق سوپخوری آب یخ را به تدریج به آن اضافه کرده و با دست کاملاً ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. خمیر را با سلفون بپوشانید و 45 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

2. خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را با وردنه روی سطح آردپاشیشده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. کف و دیواره های قالب تارت 23 سانتیمتری را با خمیر پوشانده و آن را مجدداً 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

3. در این فاصله، سینه مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده سپس 10 دقیقه در تابهای حاوی بقیه کره و مقداری روغن حرارت داده شده، تفت دهید تا طلایی شود. سینه مرغ را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

4. ترهفرنگی را در همان تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس سیر، فلفل دلمه ای و ذرت را به آن افزوده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. اکنون بروکلی و مرغ را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

5. خمیر تارت را از یخچال خارج و کف آن را با چنگال سوراخ کنید سپس آن را با فویل آلومینیومی پوشانده و مقداری لوبیا یا برنج روی آن بریزید تا سنگین شود، قالب را تقریباً 20 دقیقه، در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزد.

6. در این فاصله، سس بشامل را آماده کنید.

7. اکنون، قالب را از فر خارج و حبوبات داخل آن را خالی کنید. داخل قالب را از مخلوط مرغ پُر کنید سپس سس بشامل را روی آن ریخته و پنیر گودا را روی مخلوط بپاشید. قالب را 20 دقیقه دیگر در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. قالب را از فر خارج و گراتن را از قالب جدا کنید. گراتن را با چاقو برش بزنید و سرو کنید.

روش تهیه سس بشامل

600 میلی لیتر شیر پرچرب و 50 گرم آرد نول (الکشده) را در قابلمه ای روی حرارت ملایم ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید سپس 40 گرم کره (ذوب شده) را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد. بگذارید 5 تا 6 دقیقه روی حرارت بماند و سس یکدستی حاصل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید، با مقداری نمک، فلفل سفید (پودرشده) و جوزهندی مزه دار کنید.

راویولی بلونزه

خوراکهای مدرن

گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله)800 گرم

روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن)به مقدار لازم

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)به مقدار لازم

سیر (کوبیده شده)2 حبه

پیاز (نگینی خردشده)2 عدد

هویج (نگینی خردشده)2 عدد

کرفس (نگینی خردشده)2 ساقه

استاک گوشت* 200 میلی لیتر

گوجه فرنگی (بدون پوست و نگینی خردشده)700 گرم

پنیر پارمزان (رنده شده)100 گرم

خمیر پاستا**طبق دستور داده شده

سس بلونزهطبق دستور داده شده

ریحان (پاک شده)مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در قابلمهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، گوشت چرخکرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا آب گوشت کاملاً کشیده شود سپس سیر، پیاز، هویج و کرفس را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت دهید؛

2. استاک را به همراه گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا استاک جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد تا گوشت نرم و سس غلیظ شود؛

3. در این فاصله، خمیر پاستا و سسِ آن را آماده کنید؛

4. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و 100 گرم پنیر پارمزان به آن اضافه و مخلوط کنید تا مواد داخل راویولی آماده شوند؛

5. خمیر را با وردنه به قطر یک میلی متر روی سطح آرد پاشی شده باز کنید؛

6. یک قاشق چایخوری سرپُر از مواد گوشتی را با فاصله مناسب روی خمیر بریزید؛

7. لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کنید و لبه دیگر خمیر را روی آن تا بزنید؛

8. لبه های خمیر را به هم بچسبانید و فشار دهید تا هوای اضافی از آنها خارج شود سپس اضافات خمیر را برش دهید؛

9. راویولی ها را با کاتر به شکل مربع برش بزنید؛

10. در قابلمه ای حاوی آب در حال جوش و نمک، روی حرارت زیاد، راویولی ها را بریزید و بهمدت 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا راویولی ها روی سطح آب شناور شوند (نشانه پخته شدن) سپس در آبکش بریزید و به تابه حاوی سس اضافه کنید. بگذارید به مدت 2 دقیقه روی حرارت بماند و کاملاً به سس آغشته شوند. راویولی ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با سس و برگ ریحان تزیین و سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *