مرغ سوخاری با پودر کی اف سی

طرز تهیه مرغ سوخاریکی اف سی حلال کنتاکی به روش کی اف سی – آشپزی آکا پودر کنتاکی – رستوران های مرغ سوخاری کنتاکی موسوم به کی اف … طرز تهیه کنتاکی به روش کی اف سی مرغ کنتاکی کی اف سی KFC – 3neshaneh.com کنتاکی به روش کی اف سی – آشپزی آکا – طرز تهیه مرغپودر سوخاری کی اف سی | تک آشپز فروش پودر سخاری کی اف سی به صورت فله KFC | … طرز تهیه مرغ سوخاری کی اف سی – سایت آشپزی – … طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش kfc

طرز تهیه کنتاکی به روش کی اف سی

مرغ سوخاری با پودر کی اف سی

نکته:

برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.

 

طرز تهیه: 

1)ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.

۲) آرد سفید را با پودر شیرخشک مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)

۳) قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.

۴) قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.

۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.

 

مواد لازم:

▪ سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)،
▪ یک لیوان آرد سفید،
▪ نصف لیوان شیرخشک نیدو،
▪ ۲عدد تخم مرغ زده شده،
▪ آرد سوخاری به مقدار لازم،
▪ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *