کیک سیب المانی

آشپزخانه کوچک من: کیک سیب المانی کیک سیب آلمانی – مجله اینترنتی قرن بیست و یک کیک سیب آلمانی – Apfelkuchen کیک سیب آلمانی – manashpazam.com لذت آشپزی با هانی شف – کیک سیب و دارچین طرز پخت کیک سیب – آکا – آکاایران کیک سیب آلمانی – akairan.com کیک سیب آلمانی – معرفی رستوران، کافی شاپ و غذا کیک سیب آلمانی – ghazayedelkhah.blogspot.com نان بروتچن آلمانی – نان آلمانی Brotchen | ایران کوک

كيك سيب به روش آلماني

روغن و تخم مرغ ها را با همزن بزنيد و سپس شكر و وانيل را اضافه كرده و هم بزنيد.
بهترين‌ها:
مواد لازم:
تخم مرغ:‌ 2 عدد
روغن گياهي:  1 پيمانه
شكر سفيد: 2 پيمانه
پودر دارچين: 2 قاشق چايخوري
نمك:  يك دوم قاشق چايخوري
وانيل:‌ 1 قاشق چايخوري
آرد: 2 پيمانه
بيكينگ سودا:  1 قاشق چايخوري
سيب: 4 پيمانه (پوست كنده و خرد شده)

کیک سیب المانی

طرز تهيه:
فر را روي 175 درجه سانتي گراد بگذاريد و يك قالب را چرب كنيد.
روغن و تخم مرغ ها را با همزن بزنيد و سپس شكر و وانيل را اضافه كرده و هم بزنيد.
آرد، نمك، بيكينگ سودا و پودر دارچين را مخلوط كنيد.
به آرامي اين مخلوط را به تخم مرغ ها اضافه كنيد و هم بزنيد.
سيب‌ها را به خمير اضافه كرده و هم بزنيد، سپس خمير را داخل قالب بريزيد و 45 دقيقه داخل فر بگذاريد.
براي تزئين كيك مي توانيد از پودر قند استفاده كنيد.

نوش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *