کیک قالبی

پخت کیک قالبی – شیرینی پزی آکا طرز تهیه کیک مرغ – beytoote.com طرز تهیه کیک مرغ – شیرینی پزی آکا شمع سازی – آموزش ساخت شمع ساده قالبی | ایران کوک طرز تهیه کیک کدو حلوایی قالبی کیک تولد – beytoote.com عکس های تزیین ته چین مرغ ، گوشت و پلو قالبی و … ته چین مرغ و بادمجان به شکل قالبی و دو رنگ طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی – طرز تهیه انواع کیک دستور تهیه شکلات قالبی خانگی – سایت آشپزی

طرز تهیه کیک قالبی لیمو و زنجبیل

کیک لیمو و زنجبیل    زمان آماده سازی20 دقیقه زمان پختن90 دقیقه درجه دشواریآسان مناسب برای12 نفر وعده غذاییدسرارسال شده توسطمارتا استوارتارسال شده در۶ مهر ۱۳۹۴ 225 گرمکره3 پیمانهآرد2 قاشق چای خوریپوست لیمو رنده شده1/3 پیمانهآبلیموي تازه1/3 پیمانهزنجبیل شکری1 قاشق چای خوریجوش شیرین1 قاشق چای خورینمک500 گرمشکر6 عدد بزرگتخم مرغ1 پیمانه خامه ترش کیک قالبی لیمو

کیک لیمو و زنجبیل
زمان آماده سازی20 دقیقه زمان پختن90 دقیقه درجه دشواریآسان مناسب برای12 نفر وعده غذاییدسرارسال شده توسطمارتا استوارتارسال شده در۶ مهر ۱۳۹۴ 225 گرمکره3 پیمانهآرد2 قاشق چای خوریپوست لیمو رنده شده1/3 پیمانهآبلیموي تازه1/3 پیمانهزنجبیل شکری1 قاشق چای خوریجوش شیرین1 قاشق چای خورینمک500 گرمشکر6 عدد بزرگتخم مرغ1 پیمانه خامه ترش

کیک قالبی لیمو و زنجبیل

کیک قالبی لیمو و زنجبیل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

تنها لازم است لایه ای پودر شکر روی این کیک بپاشید تا ظاهر قالبی آن زیباتر به نظر بیاید. همچنین وجود مرکبات تازه و زنجبیل شکری به زیبایی بافت کره ای و حجیم این کیک می افزاید.

کیک قالبی

نکاتی در رابطه با تهیه ی این کیک:

۱- این دستور به کره و آرد اضافی برای چرب کردن و آردپاشی قالب نیاز دارید.

۲- برای اندازه گیری دقیق تر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و حتما سر پیمانه را صاف کنید .

۳- برای استفاده از زنجبیل شکری در این کیک آنرا بسیار ریز خرد کنید و یا چرخ نمایید.

فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب طرح داری به سایز 25 در 9 سانتی متر (حجم 2.8 لیتر)را با، کره چرب کنید و کمی آرد بپاشید. در ظرفی متوسط، آرد، رنده پوست لیمو، زنجبیل شکری، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.

با همزن برقی و با درجه متوسط کره و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفکی شود (حدودا 4 تا 5 دقیقه). سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب لیمو را اضافه کنید.

با درجه پایین همزن، آرد را در سه مرحله و خامه ترش را در دو مرحله اضافه کنید (در مرحله اول و آخر آرد اضافه شود). مواد را به میزانی هم بزنید که با هم مخلوط شوند (بیش از هم نزنید). مایه را با قاشق در قالب آماده بریزید، با لیسک سطح آن را صاف کنید و قالب را محکم به سطح کار بزنید تا مواد یکدست شوند.

مایه کیک را در به مدت 55 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد . از میزان پخت کیک با فروبردن خلال دندان اطمینان حاصل کنید، اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید کیک آماده است. اگر کیک به سرعت قهوه ای شد روی آن را با ورقه آلومینیومی بپوشانید. اجازه دهید کیک 30 دقیقه در قالب خنک شود سپس روی توری برگردانید تا کاملا خنک شود. برای نگهداری می توانید کیک را در نایلون بپیچید و تا سه روز بیرون از یخچال نگه دارید (در دمای اتاق ). قبل از سرو روی آن پودر قند بپاشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *