کیک پوند

پاوند کیک ~ کارگاه آشپزسازی کیک پوند – ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد پوند کیک – مجله اینترنتی قرن بیست و یک پوند کیک وانیلی – ashpazbashy.com طرز تهیه کیک پوند (دارای بافت عالی و خوشمزه) کتاب آشپزی/کیک پوند – ویکی‌کتاب طرز تهیه کیک پوند کلاسیک( کیک صبحانه ساده) Pound Cake کیک پوند ~ سرزمین کیک – cakeland.ir آشپزخانک کیک پوند دو رنگ – آشپزخانک طرز تهیه کیک پوند کلاسیک( کیک صبحانه ساده) – آکا

طرز تهیه کیک پوند (دارای بافت عالی و خوشمزه)


تخم مرغ (به دمای اتاق رسیده باشد) 3عدد
شیر کم چرب یا پر چرب (به دمای اتاق رسیده باشد) 3 قاشق غذاخوری
وانیل خالص (می‌تونید از اسانسش هم استفاده کنید) یک دوم قاشق چای خوری
آرد (150 گرم) یک نیم پیمانه
بکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری
شکر سفید (150 گرم) سه چهارم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
کره (بهتره از کره‌های بی نمک استفاده کنید(حتما به دمای اتاق رسیده باشد)) 185گرم

48

کیک پوند (دارای بافت عالی و خوشمزه)

چرا نام این کیک پوند است؟!

در اصل این کیک از مجموع ۱ پوند (۴۵۳ گرم) آرد، ۱ پوند شکر، ۱ پوند کره، و ۱ پوند تخم مرغ تشکیل می‌شده‌است و به این علت این نام بر آن گذاشته شده‌است اما در واقع پاند کیک‌های امروزی از نظر ترکیب تغییرات بسیاری کرده‌اند.
این کیک معمولا در قالب های تفلن مستطیل شکل درست می‌شود؛ اما اگر این ظرف را ندارید می‌توانید آن را در ظرف‌های پیرکس مستطیل شکل درست کنید.

طرز تهیه:

1-قالبتون رو چرب کنید و در کف آن یک کاغذ روغنی بیاندازید و روی کاغذ روغنی را خیلی کم چرب کنید.
2-تخم مرغ، شیر و وانیل خالص را در ظرفی با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه‌ای یکنواخت به دست آوریم.(دمای تخم مرغ و شیر باید به دمای اتاق رسیده‌باشد؛ به علاوه بهتر است از وانیل خالص استفاده کنید چراکه طعم و مزه‌ی بهتری به کیکتون میدهد)
3-حال 150 گرم آرد الک‌شده(اول آرد را الک کنید و بعد وزن آن را اندازه‌گیری کنید)، 150 گرم شکر سفید، بکینگ پودر و نمک را درظرف بزرگی با هم مخلوط می‌کنیم.(مواد کاملا باید با هم مخلوط شوند)
4- 185 گرم کره را که به دمای اتاق رسیده‌است و نرم شده را می‌زنیم تا نرم و لطیف شود.
5-حال کره‌ی زده‌شده را با موا خشکمون مخلوط می‌کنیم.(ابتدا کره گوله گوله می‌شود ولی امید خود را از دست ندهید! اگر از هم‌زن برقی استفاده کنید خیلی بهتر است) فقط در حدی که مواد مخلوط شوند.
بعد از مخلوط کردن مواد، مایه را حدود یک دقیقه با سرعت زیاد همزن بزنید. این یک دقیقه هم‌زدن باعث می‌شود تا هوا وارد خمیر شده و کیک ساختار بهتری داشته‌باشد.
6-حالا نصف مخلوط تخم‌مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و باز می‌زنیم.
7-سپس باقی‌مانده‌ی مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و به خوبی آن ها را با هم مخلوط می‌کنیم.
8- حال مایه را در قالب ریخته و روی آن را با پشت قاشق یا کفگیر صاف می‌کنیم. قالب را چندین بار بر روی میز می‌زنیم تا اگر حباب‌های هوا در آن وجود دارد خارج شود.
9- فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتی گراد(350 درجه‌ی فارنهایت)به مدت 15 دقیقه گرم می‌کنیم.
10-قالب را در فر قرار می‌دهیم(با همان دما) و می‌گذاریم به مدت 55_65 دقیقه بپزد.
11- اگر دیدید که روی کیک بعد از 30 دقیقه خیییییییلی قهوه‌ای شد، یک فویل آلومینیومی بردارید و روی آن را با کره مقداری چرب کنید و روی کیک قرار بدید.
12- کیک رو از درون فر بیرون بیارید و روی یک توری سیمی به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کاملا سرد بشود.
13- حالا جایی که کیک به قالب چسبیده است را با یک چاقو ببرید و کیک را برگردانید.

کیک حاضر است! نوش جان!!!


نکات:
1-استفاده از کاغذ روغنی در ته قالب فقط برای راحت جداشدن کیک از ته قالب می‌باشد و اگر این کاغذ را هم نیانداختید، خیلی مشکلی ندارد!
2-وسط کیک پوند باید پف کند آنقدر که ترک بخورد. اگر این اتفاق افتاد نگران نشوید!
3-اگر وانیل خالص نداشتید از عصاره‌ی وانیل استفاده کنید.
4-از کره‌ی باکیفیتی استفاده کنید زیرا کیفیت این کیک به کره‌ی آن بستگی دارد.
5- خمیرتان باید کاملا نرم و لطیف و مقداری غلیظ باشد.

کیک پوند (دارای بافت عالی و خوشمزه)


6- برای اطلاع از پخته شدن کیک یک چاقوی فلزی یا حتی یک خلال‌دندان در وسط آن فرو کنید. اگر چاقو یا خلال‌دندان تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته‌است.
7- وقتی کیک پخته‌شد حتما به مدت 15 دقیقه در فر آن را باز نکنید!

کیک پوند (دارای بافت عالی و خوشمزه)


کیک پوند (دارای بافت عالی و خوشمزه)


کیک پوند (دارای بافت عالی و خوشمزه)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *