طرز تهیه حلوای گردویی

حلوای گردویی از سوغات های استان آذربایجان شرقی می باشد نیم دانه را از 2 ساعت جلوتر خیس می اندازیم سپس درون قابلمه نچسب روغن مایع می ریزیم نیم دانه را داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن گرفته شود بعد داخل روغن مایع بریزید کمی تفت دهید گردوی آسیاب شده وکنجد رااضافه کنید کمی تفت دهیدسپس یک پارچ آب بریزد وبعد شکر را هم اضافه کنید وبگذاری تا بجوش آید وبعد زیر حرارت را کم کنید تانیم دانه آرام بپزد وکاملا باز شود ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *